EL PROJECTE

La idea es basa en la coordinació entre el Garden i les diferents botigues ja establertes que oferiran el producte als consumidors.  El Garden proporcionarà la terra, les llavors i els tests ja escollits. Els 100 primers kits els fabricarem nosaltres mateixos amb la intenció d’iniciar el projecte i que els següents no caldrà fer-los amb el mateix format.

El primer que cal fer és establir un contracte per regular i garantir el bon funcionament del projecte. Estem en contacte amb un advocat que ens ha assessorat sobre tot el que podem fer legalment: la patent, els tràmits necessaris per iniciar-lo, la relació amb les botigues, els temes econòmics…

Parlant sobre aquest últim punt, cal deixar clar que nosaltres com a entitat social sense ànim de lucre no pretenem guanyar-hi res, farem una inversió inicial per als primers 100 kits i a partir d’aquí els beneficis aniran íntegrament pel garden i les botigues col·laboradores.

Per qualsevol dubte que tingueu, podeu contactar amb nosaltres en qualsevol moment (per contacte, veure pàgina anterior). Desitgem que us interessi la nostra proposta, quedem a l’espera d’una resposta el més aviat possible.


Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Truc 2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada